KinoKino Festival u potrazi za malim članovima žirija

Kino Europa

Sudjeluj u jedinstvenom filmskom događanju i neka tvoje mišljenje odluči o pobjedniku! Prijavi se na natječaj i postani član/ica žirija koji će izabrati najbolji kratkometražni i dugometražni film KinoKino Festivala.

KinoKino – Međunarodni filmski festival za djecu održat će se po prvi put u ožujku ove godine. O najboljim kratkometražnim i dugometražnim igranim filmovima odlučivat će profesionalni žiri i dječji žiri. U potrazi smo za 5 učenika/ica osnovnih škola koji žele biti dio žirija i u mogućnosti su sudjelovati u svim aktivnostima za vrijeme trajanja festivala od 16. do 20. ožujka 2016. u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb). Članovi/ice žirija imat će zadatak pogledati sve odabrane filmove te će u subotu odlučiti o pobjedničkim filmovima koji osvajaju nagrade KinoKino Festivala.

Pozivaju sve zainteresirane osnovnoškolce u dobi od 10 do 15 godina koji žele biti dio prvog žirija KinoKino Festivala da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (max 1800 znakova) i kritiku svojeg najdražeg filma e-mailom na: [email protected]. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Roditelje će naknadno pozvati kako bi potpisali suglasnost o sudjelovanju u žiriju. Prijave traju do 12. veljače, a odabrane članove žirija objavit ćemo do 17. veljače


Komentari