Zabava za mališane: Omiljeni dječji film sinkroniziran je na hrvatski i uskoro stiže u kina!

FOTO: PR

Disney na proljeće pušta filmsku adaptaciju omiljenog dječjeg animiranog filma o najpoznatijem letećem sloniću na svijetu!

Film Dumbo u režiji filmskog vizionara Tima Burtona live action je verzija istoimenog animiranog klasika iz 1941. u kojem se slavi različitost, njeguju obiteljske vrijednosti, a ostvaruju – snovi.

POGLEDAJTE TRAILER:

Baziran na spomenutom animiranom filmu o malenom sloniću prevelikih ušiju, koji svoju najveću manu pretvara u prednost, film Dumbo smješten je u 1930-e godine u neuspješni cirkus Maxa Medicija (tumači ga Danny DeVito) u kojem se zapošljava bivša cirkuska zvijezda Holt Farrier (Colin Farrell). Holtovoj obitelji povjerena je briga za novorođenog slonića koji postaje predmet ismijavanja zbog svojih golemih ušiju. No kada se otkrije da upravo zbog tih ušiju Dumbo posjeduje moć letenja, cirkus to koristi za vlastitu reafirmaciju te pokreće najzahtjevniju zabavljačku avanturu dosad – Zemlju snova – u kojoj glavnu ulogu ima upravo leteći slonić i spektakularna cirkusantica Collete…

Pored spomenutih Colina Farrella i Dannyja DeVita, u filmu se pojavljuje niz nagrađivanih glumačkih imena koji su surađivali i na ranijim Burtonovim projektima: Michael Keaton, Eva Green, Alan Arkin i drugi.

Film Dumbo u domaća kina stiže 28. ožujka u sinkroniziranoj i originalnoj verziji u distribuciji 2i Filma.

POGLEDAJTE TRAILER SINKRONIZIRANOG FILMA:

Komentari