(VIDEO) Kultni Top Gun se vraća: Tom Cruise obožavatelje iznenadio neočekivanom projekcijom novog trailera

Screenshot / Youtube

Tom Cruise vratio se u velikom stilu i to nakon mjeseci izbivanja iz javnog života i ljutanja svijetom po raznim filmskim setovima. Ovaj 57-godišnji američki glumac iznenadio je obožavatelje na Comic-Conu u San Diegu pojavivši se u Dvorani H gdje je predstavio prvi trailer za dugoočekivani nastavak velikog hita iz 80-tih godina ‘Top Gun: Maverick’.

“Definitivno osjećam ljubav od svih vas, prije 34 godine ovdje u San Diegu sam snimio film, zapravo smo snimali scene preko puta ulice u restoranu”, poručio je okupljenima na Comic-Conu.

“Već godinama mi iznova postaljate isto pitanje: Zašto ne snimiš još jedan film? Kad ćeš snimiti nastavak? Već 34 godine vi ste bili sa mnom jako strpljivi. Osjećao sam da je moja odgovornost da vam uzvratim istom mjerom. Imam ovdje nešto ako želite pogledati. Ovo je naš prvi trailer. Vi ste prvi ljudi na svijetu koji će ga vidjeti. I sve što ćete vidjeti u ovom filmu je stvarno. Za mene, Top Gun je film o natjecanju, o obitelji, žrtvovanju, junaštvu, zrakoplovstvu. To je ljubavno pismo zrakopovstvu, rekao je Tom Cruise.

 Osim Cruisea u filmu glume Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Jon Hamm, Glen Powell i Ed Harris.

Jon Hamm nedavno je u intervjuu otkrio da se u ovom filmu koristi tehnologija kakva prije nije viđena na filmu.

Radnja filma događa se desetljećima nakon originalnog filma iz 1986. godine. Tom Cruise se vraća kao Maverick, a mladi i talentirani Miles Teller glumi Bradleyja Bradshawa, sina pokojnog Goosea, kojega je glumio Anthony Edwards. Film je režirao Joseph Kosinski.


Komentari