Filmofili, donosimo dobre vijesti! Saznajte što sve možete pogledati u zagrebačkim kinima

Kino/Facebook

Sinoć u Kaptol Boutique Cinema održana je premijera filma Yesterday. Publika se mogla uvjeriti kako bi svijet izgledao da svi zaborave na muziku The Beatlesa, svi osim nekoliko ljudi na svijetu. Premijeri su uveličali Renata Končić, Sara Moser, Puškarić Petar, Dino Rogić te Paola Valić.

Radnja filma se vrti oko nestanka muzike Beatlesa, gdje se mladi pjevač i tekstopisac Jack pokušava probiti na veliku pozornicu uz pomoć prijateljice Lilly i agentice Debre. Izvodeći najveće hitove Beatlesa postaje zvijezda te tada počinju problemi. Film u kina dolazi 27. lipnja.

Sutra s prikazivanjem u Cinestar kinima počinju trileri Crvena Joan i Anđeo Čuvar. Za ljubitelje crtića dolazi nam četvrti nastavak crtića Priča o igračkama koji je sinkroniziran na hrvatski, a glasove između ostalih daju Ranko Zidarić, Enes Vejzović te Barbara Prpić. Već je ranije u ponudi crtić Tajni život ljubimaca 2.

Za one željne avanture moguće je pogledati Detektiva Pikachua, trenutno jedan od najpopularnijih filmova na svijetu Osvetnici: Završnica, X-MEN:Dark Phoenix te Alladin. Također postoji biografski film Rocketman o životu poznatoga pjevača Eltona Johna.

Za one s jačim živcima u ponudi je horor film Brightburn, a novi hororac nam dolazi 27.6 kada na male ekrane dolazi lutka Annabelle 3.


Komentari