Kralj Lavova ruši rekorde: Evo ponude u zagrebačkim kinima

Kino/Facebook

Sa skoro 56 tisuća gledatelja novi Disneyev “Kralj lavova” u prvom je vikendu prikazivanja oborio rekorde gledanosti za područje animiranog filma u Hrvatskoj i postigao najbolje ovdašnje kino otvaranje animiranog filma ikada.

Novi “Kralj lavova”; koji se nakon 25 godina vratio u kina u live-action adaptaciji jednog od najuspješnijih i najupečatljivijih animiranih filmova svih vremena, pogledalo je za vikend 55.833 posjetitelja, izvijestio je u ponedjeljak distributer zagrebački, 2i Film.

Film se u hrvatskim kinima prikazuje u originalnoj i u sinkroniziranoj verziji.

Još se od animiranih filmova nodi Tajni život ljubimaca, Priča o igračkama te Tabaluga.

Ako niste fan crtića, možete rezervirati karte za pretpremijeru filma General redatelja Antuna Vrdoljaka. Film je to o proslavljenom generalu Domovinskog rata Anti Gotovini i njegovom životnom putu. Prva produkcija najavljena je za 05.08. a karata ima još malo pa požurite ako vam se gleda ovo remek djelo.

Ljubitelji akcije mogu uživati uz filmove Posljednja pljačka i Domino, a posebna poslastica je najnoviji Spider-Man koji potpisuje Jon Watts, a glavne uloge imaju Tom Holland, Samuel L. Jackson te Jake Gyllenhall.

Posljednji poziv upućen je za ljubitelje Ljudi u Crnom i za sada najtiražnijeg filma na svijetu: Osvetnici:Završnica koji je uspio prestići Avatar kao film sa najvećom zaradom u povijesti. Trenutno je film na brojci od 2.79 bilijuna zarađenih dolara.

Ljubitelji hororaca mogu pogledati film o lutkici Annabelle koja će vas zasigurno držati budne cijelu noć.

 


Komentari