POČINJE NOĆ KAZALIŠTA: Na 77 lokacija diljem zemlje uživajte u kulturnom uzdizanju

Facebook

U subotu počinje osma Noć kazališta.

Na konferenciji za medije predstavljen je program ovogodišnje, osme Noći kazališta, na konferenciji su u ime organizatora prisustvovali gospodin Željko Šturlić, ravnatelj NS Dubrava, Nada Kruljac-voditeljica ureda Noći kazališta.

Svoj program u Noći kazališta predstavili su: ravnateljica Gradskog kazališta Požega-Valentina Neferović, gospođa Gordana Burica iz Amaterskog kazališta Sulet s otoka Šolte, Marina Orsag i Tihomir Paravninja iz Studija smijeha, predstavnica kazališta Mala Scena i klastera Zmajevo gnijezdo Mia Tomić, gospođa Nora Krstulović koja je predstavila program zagrebačkog Vinyl bara i gospođa Iva Lehunšek Panić koja je predstavila program Dječjeg kazališta Dubrava.

O OVOGODIŠNJOJ NOĆI KAZALIŠTA:

Ove godine Noć kazališta održat će se u subotu 19. studenoga, osmi put zaredom, a u njoj sudjeluje 86 institucija na 77 lokacija u 46 mjesta u Republici Hrvatskoj. Ove će se godine moći pogledati 145 predstava i sudjelovati na 50-ak popratnih programa.
Noć kazališta ove se godine održava pod sloganom Kraljevstvo za kulturu, s nadom da će jednom doći do toga da stvarno damo Kraljevstvo za kulturu, jer sve institucije koje sudjeluju u Noći kazališta upravo to i rade, a da nema entuzijazma kojega daju ljudi koji rade u kulturi, kulture ne bi ni bilo.

Komentari

Komentari

loading...