Ne znate gdje ćete za vikend? Evo prijedloga!

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Ako nemate planova za vikend, ako volite isprobavati nove stvari ili otići na nova mjesta – na pravom ste mjestu!

Volite kazalište? Odlično, ovaj vikend očekuju vas sljedeće predstave:

  1. Naše dane, Radoslava Milenkovića možete pogledati u petak 6.3. na Sceni Ribnjak.

    Radoslav Milenković u ovoj predstavi igra više od trideset likova. Kombinacijom izvrsnog verbalnog plana i snažne fizičke ekspresije, potpomognute pantomimom, žanrovski oslonjene na raznovrsna sredstva pučkog kazališta, farse, groteske, komedije dell’arte i cabareta, ostvarena je predstava koja je ovjenčana brojnim nagradama u prethodnih trideset godina i koja je svojom suvremenošću i angažiranošću u potpunosti korespondirala sa svojim suvremenicima.​

    Ulaznice se mogu kupiti online na stranici cmr.mojekarte.hr ili rezervirati na mail [email protected] i broj 01 4814719

  2. Ako imte djecu, Pipi Dugu Čarapu, A. Lindgrena, možete pogledati u subotu, 7. ožujka u 17 sati te u nedjelju, 8. ožujka u 11 sati u kazalištu Trešnja

    Uživite se u nezaboravne i neobične avanture te hrabre, energične i šašavo odjevene djevojčice s riđinim pletenicama, koja djecu oduševljava svojom nesputanom maštom, a odrasle vraća u bezbrižno djetinstvo.

    Ulaznice se mogu rezervirati na broj 01/3638 556, a možete ih kupiti i online putem poveznice: http://bit.ly/ulaznice_tresnja

3. Tonka Bontonka – edukativna predstava za djecu, održat će se u subotu, 7. ožujka u 11 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5.

„Tonka Bontonka“ je interaktivna i duhovita predstava koja otkriva da ako nam je do nečega stalo, onda ćemo se potruditi malo i kad kažemo lijepu riječ i poštujemo ljude, tad na svijetu sve postaje nekako ljepše!
Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je djeci od 4 do 10 godina.

Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 9,00 do 19,00 sati. Cijena ulaznice: 30,00 kn; Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, [email protected].

4. EVITA je mjuzikl Andrewa Lloyda Webbera i Tima Ricea koji na scenu donosi životnu priču najvažnije žene latinoameričke povijesti – Evite Perón, te prati njezin život od mladosti, dolaska na vlast, humanitarnog rada, do smrti.

Ulogu Evite igrat će izvrsna Leonora Surian Popov, a režije će se prihvatiti Argentinka Renata Carola Gatica, pod dirigentskom palicom i u prepjevu maestra Igora Vlajnića.
Nakon četrdeset godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayu, više od dvadeset nagrada, prijevoda na četrnaest jezika, filma s Madonnom u naslovnoj ulozi, „Evita“ je show koji ne želite propustiti. HNK Ivana pl. Zajca i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u suradnji s “The Really Useful Group Ltd.”

5. Who the f*** is Biba?, dramatična je komedija koja će se održati na dan žena – u 18 i 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

 


Komentari