LOPTICE U KOMEDIJI: Premijerno predstavljanje pet romantičnih ljubavnih priča

Facebook

Premijernu izvedbu Loptica pogledajte večeras u 19:30 u zagrebačkom kazalištu Komedija. 

Dvije mlade glumice, Petra Kurtela i Dunja Fajdić, čiji je talent osvojio brojnu publiku diljem Hrvatske i regije zvijezde su predstave koja uz ljubavnu tematiku i poigravanje međuljudskim odnosima garantira odličnu zabavu te nasmijanu publiku u kazalištima. Premijerna izvedba kazališne predstave Loptice očekuje nas u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

Nakon zavidnog uspjeha mjuzikla Crna Kuća koji je s oduševljenjem pogledalo nekoliko desetaka tisuća gledatelja, B GLAD Produkcija u koprodukciji sa Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija predstavlja novu kazališnu priču u režiji poznatog redatelja Igora Barberića, a koju potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich. Atraktivni omnibus Loptice sastoji se od pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i može li jedna „obična“ trudnoća stati na put karijeri mlade TV voditeljice – sve to uz nepresušne doze urnebesnog urbanog humora donose Loptice. Glumačku postavu, uz Petru Kurtelu i Dunju Fajdić, čine Slaven Španović i Igor Baksa. Predstava će obići cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni hit koji će publiku nasmijati do suza. “Sjajna glumačka postava te tematika koja razbija iluzije i tabue s nestrpljenjem vas očekuju, stoga ne propustite priliku da se dobro nasmijete, a u isto vrijeme otkrijte tajnu Loptica – što je to zapravo ljubav”, ističe producent Tadija Kolovrat.

Komentari