Jubilarni 10. Dani kulture na zagrebačkoj Peščenici

Desetu godinu za redom, manifestacija će predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti.

S veseljem najavljujemo Dane kulture na Peščenici koji će se održati od 5. do 10. lipnja na tri lokacije: u Centru kulture na Peščenici te knjižnicama S.S.Kranjčević i Ivana Brlić Mažuranić.

Desetu godinu za redom, manifestacija će predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti, kroz više od 40 zanimljivih programa, predstava, radionica i koncerata, a vrhunac zabave očekuje nas od četvrtka do subote.

U bogatom, raznovrsnom i zabavnom programu naći će se nešto za svačiji ukus, a ulaz na sva događanja je BESPLATAN!

Iz programa izdvajamo četvrtak 8.6. kada nam u goste dolazi Fly High kolektiv sa radionicom plesa na svili i performansom “Ples mora”

U petak vas pozivamo na naš dobro poznati Funky Friday Party uz DJ CHILL-a.

I za sam kraj, subota nam donosi super program već od jutra; od 10:00h sunčanje uz kavicu na dvorištu Centra Knap, zatim projekti „Mali plac na tavanu“ – mobilna tržnica organskih proizvoda, humanitarna akcija „Kasica Pasica“ za pomoć napuštenim psima, te bogat program za djecu.

U večernjem terminu našim posjetiteljima poklanjamo čak dvije predstave, Dr. Wong u 20 h te NatMur u 21 h nakon čega slijedi zabava uz koncert sve popularnijeg ansambla Jeboton.

Detalni programa Dana kulture na Pešči nalazi se na linku ovdje.


Komentari