INTERLIBER i ove godine dolazi na ZAGREBAČKI VELESAJAM

Facebook

Na sajmu Interliber, u paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, i ove će se godine okupiti preko 130 izlagača, nakladnika i izdavača beletristike, dječje, školske, stručne, znanstvene, religijske, teološke literature, monografija, mapa, priručnika, rječnika, multimedije te raznih kulturnih ustanova i organizacija.

Priprema se velik broj promocija, razgovora, radionica, glazbenih programa, a novost su Znanstveni kvart i ZV zona koji će obilovati atraktivnim i interaktivnim sadržajima i događanjima. Na ovogodišnjem Interliberu predstaviti će se poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Interliber 2015. održati će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Počinje 10. i traje do 15. studenog.

I ove godine, ulaz na Interliber biti će besplatan za sve posjetitelje! Knjižider je praktična novost u paviljonu 6 gdje ćete moći odložiti svoje kupljene knjige te nastaviti obilaziti sajam i uživati u njegovim programima.

 


Komentari