Hanka Paldum održala veličanstveni koncert pod pokroviteljstvom gradonačelnika Bandića

Foto; Facebook

Hanka Paldum je sinoć u Velikoj dvorani KD Vatroslav Lisinski koncertnim spektaklom obilježila 45 godina glazbene karijere.

Koncert pod nazivom “Ja vas pjesmom zovem”, u produkciji Paule Jusić i Đele Jr Jusića, objedinio je sve glazbene trenutke i pjesme ove glazbene dive, a naročito sevdalinki koje su obilježile njenu karijeru.

Kako bi koncert prošao u najboljem redu pobrinuo se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te Gradski ured za kulturu na čijem je čelu Milana Vuković Runjić. Oni su prihvatili molbu organizatora za pokroviteljstvo nad događajem, a u sklopu toga ustupljena im je Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog.

Kada gradonačelnika uhvati Sevdah: Za 45 godina karijere Hanke Pladum grad ustupio KD Vatroslava Lisinskog

“Veselim se što je Hanka Paldum upravo u Zagrebu odlučila proslaviti svoju 45. obljetnicu bogate karijere. Njena osebujnost i bogatstvo pjesama koje je donijela u proteklih 45 godina i sinoć nam je dočarala ljubav i energiju kojom osvaja srca publike diljem svijeta. Hvala na pjesmama koje diraju dušu, na ljubavi koju nesebično daje sve ove godine, uz želje za dobrim zdravljem i još puno uspješnih nastupa”, izjavio je oduševljeno nakon koncerta Bandić.


Komentari