FANOVI ODABRALI Elemental u subotu u Tvornici kulture izvodi ove hitove!

FOTO: Press

Fanovi grupe Elemental oduševljeno su dali više od 15ooo glasova da bi kreirali ser listu koncerta kojeg će bend odsvirati u subotu 15. prosinca u Tvornici kulture, druge večeri proslave njihovih 20 godina pojavaljivanja na sceni. Kroz dva koncerta nazvana “XOXO”, u petak 14. i subotu 15. prosinca, Elemental će radno obilježiti dva desetljeća svoje glazbe.

Više od impresivnih 15 tisuća glasova skupljenih u 15 dana kreiralo je ultimativni fanovski top 20 na kojem su se, počevši od vrha, našle pjesme “Male stvari”, “U mojoj glavi”, “Ljuljaj brod”, “Malena”, “Oproštajna pisma”, “U duši smo junaci”, “Sama”, “Goli i bosi”, “Prokleta ljubav”, “Priroda i društvo”, “S trideset”, “Iz dana u dan”, “Napokon”, “Breza”, “Bolji si”, “Gdje je moj grad”, “Ništa”, “Tempo velegrada”, “Ne vjerujem” i “Crveno”.

Grupa naglašava da će sami odabrati setlistu za petak, a navedene pjesme koje je odabrala publika svirat će u subotu. Za petak je ostalo još 100 karata.

Cijena jednodnevnih ulaznica za petak i subotu iznosi 70 kn do 13. prosinca te 90 kn na sam dan pojedinog nastupa. Dvodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 110 kn.


Komentari