Dokumentarac o kralju popa proglašen horor filmom: Otkriveno da je dječake za seksualne odnose nagrađivao nakitom

Instagram

Na Sundance Film Festivalu prikazan je novi dokumentarac o Michaelu Jacksonu ‘Leaving Neverland’. U četverosatnom dokumentarcu izneseni su novi detalji optužbi za pedofiliju na račun kralja popa, a među njima je otkriveno da je dječake za seks nagrađivao nakitom.

“Davao im je nakit kao nagradu za seksualni čin, a jednom dječaku je pripremio kompletno vjenčanje, sa zavjetima i dijamantnim prstenom”, napisao je Patrick Ryan iz USA Today.

Dodao je kako među pričama Jacksonovih žrtava postoje određene sličnosti.

“Naveo ih je da mrze svoje roditelje i žene općenito. Govorio im je da ih je s njim spojio bog, a onda bi ih odbacio zbog mlađih dječaka”, piše Ryan.

Film se fokusira na Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, koji tvrde da ih je pjevač zlostavljao i silovao na svom imanju Neverland, prenosi Index,

Jackson je za života negirao sve optužbe, a s istim su nastavili i njegovi nasljednici nakon njegove smrti. Njegovi su zastupnici nakon premijere objavili priopćenje u kojem su naveli da je film “tabloidno ubojstvo njegova lika koje je Michael Jackson trpio u životu, a sad i nakon smrti”.

“Leaving Neverland je horor film- intimna, uvjerljiva i ponekad seksualno eksplicitna priča dvojice dječaka koji su postali ‘specijalni prijatelji’ Michaela Jacksona, a njihovi su roditelji to prihvatili ne naslućujući istinu. Jackson je bio predator i čudovište”, napisao je kritičar Jeff Wells iz Hollywood Elsewhere.


Komentari