DOBRA STRANA ‘LOCKDOWNA’ Kad smo svi bili zatvoreni u kućama, oni su stvarali, a otkrili su i dvojnika Rajka Dujmića!

gospodin neven

Tridesetak glumaca, režisera te snimatelja još početkom godine, a i tijekom lockdowna formirali su na Facebooku zatvorenu  grupu “Kupusari”. Izolacija koja je diljem svijeta u kuće zatvorila veliki broj ljudi, njih je inspirirala te su tijekom izolacije napisali brojne scenarije za filmove, a čim su mjere bile popuštene, snimili su prvi film “Stranac u noći”.

Kruno Belko, Katarina Moškatelo te Kristijan Živčec samo su neka od imena koja se nalaze u glumačkoj grupi, a upravo su njihovi glasovi bili u većini dokumentaraca i velikom postotku reklama te radio emisija. Živčec je nedavno otkriven i kao dvojnik Rajka Dujmića.

Kreativna grupa stručnjaka snima pretežnoo kratke filmove i to najčešće komedije, a ističu za maxportal.hr nisu se vezali niti za jednu produkcijsku kuću. U planu imaju još snimanje osam kratkih filmova s poveznicom komedije, a sve što rade, rade isključivo na volontiraterskoj bazi i bez budžeta.

“Tijekom izolacije pisali smo scenarije za kratke filmove, a čim su mjere to dopustile, snimili smo naš prvi film “Stranac u noći”. Nedugo zatim snimili smo i dodatna tri filma: “Kuhinjski paparazzi”, “Homo sapiens u lovu na ženku” i “Gospodin Neven”. Na filmu “Homo sapiens u lovu na ženku” nas je bilo preko 30 na sceni”, navodi se u informacijama na Facebook stranici Kupusara.

Najprogresivnija berlinska galerija po prvi puta dolazi u Zagreb, a lokacija je posebno iznenađenje!

Komentari