Bivša predsjednica se začudila samoj sebi! ‘Do suza sam se nasmijala na svoj račun’

Goran Mehkek / CROPIX

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je zagrebačko Kazalište Kerempuh. Tamo je odgledala satiru o sebi.

Preko društvenih mreža rekla je i koja joj je bila najdraža scena.

“Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž.

Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu”, poručila je bivša predsjednica preko Facebooka.

Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićNedjelja, 25. listopada 2020.

 

U komentarima se javila i glumica Ornela Vištica koja je utjelovila lik bivše predsjednice.

“Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića.
Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru.

Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu. Da, imala sam tremu. I na cvijeću. Hvala”, napisala je Vištica.


Komentari