Kraj ljeta ne znači prestanak festivala: Ovoga petka posjetite gastro-glazbeni spektal ‘Wiener Takes It All’

Izvor: Facebook

Ovoga petka dvorište Akademije likovnih umjetnosti pretvara se u pravi zabavni festival u kojem će uživati svi ljubitelji hot doga, piva i dobre glazbe. Kako je u fokusu gurmanskog dijela hot dog, festival je dobio prigodan naziv ‘Wiener Takes It All’.

Ovo je i ujedno prvo izdanje navedenog festivala, a u njemu ćete imati priliku uživati od 2. do 6. listopada.

Deseci vrsta hot dogova rađenih od strane četiri velika majstora: BBQ Hot Yard, Halper’s Burger & Bar, Cellar Grill i Fest, zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Jeste li pobornik klasičnog hot doga, nesvakidašnjih priloga poput istarskih tartufa ili papričica ili pak vege verzije, izbor je samo na vama.

Pored bogate gurmanske ponude, posjetitelji festivala imat će priliku uživati u hitovima Natali Dizar, electro pop duoa Pocket Palmu, Borisa Štoka, indie zvijezde Jonathan, i trenutno jednog od najvećih imena domaće scene, z++. Za glazbenu podlogu između i nakon izvođača pobrinut će se  yem. resident DJ-evi – Indy, Kiki B. Sin i Nifty Nina.

Wiener je u suradnji s Tvornicom kvizova pripremio i poseban program za sve pub kvizaše, pa će se Open air Popkulturni i Opći kvizovi održati subotu i nedjelju u 15 sati.

Zadnji dan festivala bit će ujedno i najljući, rezerviran za istinske ljubitelje ljutoga jer Wiener i Volim ljuto traže najizdržljivija nepca na Hot Dog contestu.

Kombinacija domaćih hot dogova, vrhunskog Karlovačkog piva, nastupi raznih izvođača i dodatne aktivnosti nama zvuče kao odličan razlog za posjetiti Wiener takes it all ovoga vikenda. I da, ulaz je besplatan svakoga dana!

 

Ne znate kamo za vikend? Odmorite se u živopisnoj kućici u blizini Zagreba za samo 0 kuna


Komentari