Klupska scena na Jarunu se vratila: U Aquarius stiže popularni tandem Mangroove

Foto: Facebook

Nakon pandemijske izolacije i apstinencije od izlazaka i koncerata uživo, vraćamo se u Aquarius, legendarni zagrebački klub poznat po nekim od najboljih partyja, koncerata i ludih izlazaka. Dolazak toplijeg vremena neće obilježiti samo duge šetnje oko jezera Jarun jer ovo proljeće napokon unosi nemir i oživljava noćnu klupsku scenu zahvaljujući bogatom i raznovrsnom programu naziva Aqualive.

Ovaj proljetni program garantira fantastičnu zabavu za koju će se pobrinuti različiti izvođači pa će svatko pronaći nešto po svome guštu.

Nakon prvih hip-hop koncerata u sklopu programa Aqualive, u Aquarius klub stižu Mangroove, kako smo već dali naslutiti stihovima njihovog hit singla “Sami”. Mangroove su osnovali Željka Veverec i Toni Starešinić, tandem koji se potvrdio na sceni kao jedan od najkvalitetnijih domaćih pop sastava. Kao i uvijek, i na ovom live nastupu, Mangroove se pojavljuje u proširenom sastavu pa će na pozornici osim Željke kao glavnog vokala i Tonija na klavijaturama, zasvirati Leo Beslać koji uz klavijature, svira flauta i bas gitaru te Silvio Bočić na bubnjevima.

Mangroove su prisutni na domaćoj glazbenoj sceni preko petnaest godina, a iza sebe imaju uspješne albume i singlove, dobitnici su i brojnih nominacija i glazbenih nagrada. U glazbene vode su se otisnuli albumom prvijencem albuma „Svijet za nas“ (2009.) i njegovom nastavkom „Put na mjesec“ (2012.) koji im je osim odličnih kritika osigurao i prvu Porinovsku nominaciju za najbolji album klupske glazbe. Isti su uspjeh ponovili i trećim albumom „Sami“ kojeg su snimili u suradnji s poznatim producentom Zvonimirom Dusperom. Album je iznjedrio i hit pjesmu „Pokušaj“ s kojom su na scenu vratili legendarnog Dadu Topića, a 2018. godine za Aquarius records objavili su četvrti album “Srce” koji je donio hitove “Sanjala sam ljubav”, “Laka sam” i “Nada”.

Prije nekoliko tjedana su izbacili singl “Dobar plan”, ljubavnu pjesmu koju je autorica Željka Veverec opisala kao “pjesmu na koju plešeš prije izlaska, koja tiho, meko i sanjivo ipak pokreće one najmanje košćice u tijelu.” Mangroove uvijek iznenađuje i iznova oduševljava svojim singlovima i albumima pa nam tako već sada golicaju maštu najavom live albuma s jazz orkestrom HRT-a.

Ako želite čuti kako uživo zvuče Mangroove predvođeni vokalom Željke Veverec koju glazbeni kritičari opisuju kao “pojam za senzualnost glasa, emociju, nježnost i ženstvenost”, i Tonijem kao “pojam svojevrsnog glazbenog majstora, inovativca i kreativca koji je svojom glazbenom vizijom uveo mnogobrojne promjene na domaćoj glazbenoj sceni”, onda morate posjetiti Aquarius- 24 svibnja od 21 sati.

Ulaznice za koncert su dostupne putem sustava Entrio po cijeni od 75kn.


Komentari