Katastrofa u kulinarskom showu ‘3, 2, 1 kuhaj’: Ovo se nikada nije dogodilo!

Preslane tikvice, kamenje u kruškama i tvrde palačinke prestravili su članove žirija.

U popularnom kulinarskom TV Showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, nitko od sudionika iz trećeg selekcijskog tjedna nije prošao u sljedeći krug natjecanja.

Ovaj presedan posljedica je činjenice da nitko nije zadovoljio članove žirija. Pakleno slane tikvice, sirovo meso, nemaštovita jela, ispodprosječni deserti i kruška punjena kamenom… razlog su zbog kojih je žiri ovaj krug ocijenio kulinarskom katastrofom.

Dok je Ivan Pažanin tek ustvrdio da su ga natjecatelji dotukli, ostali članovi žirija imali su mnogo više komentara. “Ima svakakvih ljudi koji dođu ovdje, ja ne znam zašto, valjda da budu na televiziji. Ja bih se pripremio van pameti, ja bih trenirao za ovakvo natjecanje, ne znam kako ih nije sramota”, rekao je Tomislav Špiček.

Mate Janković pak nije ni htio kušati većinu glavnih jela jer je “sve to već viđeno i jako loše pripremljeno”, a umalo je ostao bez zuba kad je u kruški punjenoj čokoladom i lješnjacima zagrizao kamen. Mateja Domitrović Sabo posebno je razočarana palačinkama: “Ja ih obožavam i gotovo svaka mi je dobra, ali gore od ovog u životu nisam probala”.

Stoga je Jankoviću preostalo jedino to da natjecateljima zahvali na dolasku u show: “Mi želimo jesti dobru hranu, mi više volimo biti oduševljeni nego razočarani, ali nakon današnjeg menija od tri slijeda, naša doza frustracije se digla do te mjere da jednostavno nismo mogli dopustiti da netko od vas nastavi natjecanje. Zato je najpoštenije da se zahvalimo jedni drugima, bilo je zadovoljstvo upoznati vas kao ljude, ali nikako nije bilo zadovoljstvo jesti vašu hranu”.


Komentari