Kantautor Zvonimir Varga opjevao vječnu ljubav prema Zagrebu: Himna bezbrižnijim danima lutanja i ‘nedodirljivosti’

FOTO: Marina Uzelac

Ritam grada Zagreba kroz nostalgičnu pjesmu.

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga predstavio je pjesmu ‘Gradu ispod Sljemena’ koja je ujedno njegov drugi singl koji je objavio ove godine. Varga potpisuje glazbu i tekst pjesme, dok je za aranžman i produkciju zadužen vrlo kreativni Jere Šešelja.

Talentirani kantautor koji je na sceni već deset godina s nostalgijom se prisjeća svojih mladenačkih dana i druženja s dragim prijateljima, koje je i ugostio u spotu, a uz koje je proživio najljepše dane adolescencije. Varga je energičnim vokalom i poetskom jednostavnošću izrazio svoju vječnu ljubav prema Zagrebu i opjevao himnu bezbrižnijim danima lutanja i ‘nedodirljivosti’. Kantautor je u zrelim godinama svjestan da će ti trenuci u njegovom svijetu trajati zauvijek i baš zato ih je odlučio zauvijek zabilježiti kroz glazbu. Topli zvuk violine koju je majstorski odsvirao Dean Melki izvrsno se uklopio uz stihove o gradu čije sunčane obojene ulice čuvaju bezbroj priča i uspomena.

Ritam grada Zagreba dinamičnim kadrovima prikazao je mladi snimatelj Pavle Kocanjer te je uspješno istaknuo neke od njegovih najljepših lokacija posebno se fokusirajući na Gornji grad. Marina Uzelac također je sudjelovala u snimanju spota, dok je za back vokale, gitare, bas gitaru i bubnjeve bio zadužen Jere Šešelja s kojim Varga trenutno radi na novim pjesmama.

Komentari