Jeste li spremni za ‘Lisinski pod maskama’? Evo kako će fašnik izgledati ove godine

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tradicionalni “Lisinski pleše pod maskama” ove će se godine održati prilagođeno epidemiološkim mjerama. U utorak 16. veljače u podne ispred ulaza u Lisinski organizira se fašničko veselje pod maskama uz glazbu i nastup Zagrebačkih mažoretkinja.

“Iako je maskiranje u međuvremenu nažalost dobilo novo značenje, mi se uzbudljive tradicije ne odričemo! Uostalom, u pandemijsko vrijeme nema sigurnijeg događaja od maskenbala”, ističu iz Lisinskog.

?? ‼️ 12. LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA ‼️
Vidimo se sutra točno u podne! Priključite se karnevalskoj povorci ispred…

Objavljuje Koncertna dvorana Vatroslava LisinskogPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Zagrebačkim mažoretkinjama pridružit će se cirkuska skupina Cirkorama, Davor Štern koji će s grupom Superstary pjevati rock i pop hitove, te Zagrebačka filharmonija koja će u sve unijeti dozu klasike.

“Stavite svoje maske na jedinom događaju na kojem nam to ne pada teško i uživajte na najzabavnijem karnevalu u gradu potpuno opušteni i zaštićeni! Molimo vas da pažljivo i odgovorno poštujete propisane mjere. Za obavijesti o indikacijama dobrog provoda i nuspojavama zasluženog opuštanja, upitajte najbližeg liječnika ili ljekarnika. Ili prof. Baltazara, dr. Housea, Superhika…”, pozvali su iz Lisinskog.


Komentari