JESEN JE VEĆ STIGLA U LISINSKI ATRIUM: U rujnu su pripremili bogat program, očekujte baš sve!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Lisinski Atrium ovog rujna donosi, kako tvrde, sedam veličanstvenih nastupa. Bit će tu klasike, pop-senzacije, klapske glazbe i komedija!

U petak, 3. rujna na rasporedu je Južnočeška filharmonija, majstori inovativnosti u interpretaciji i prezentaciji klasične glazbe koji će pod dirigentskom palicom Mirana Vaupotića pod otvorenim nebom izvesti djela Beethovena, Dvořáka i Milhauda.

Subota, 4. rujna rezervirana je za rasplesani tulum kraj Lisinskog uz popularnu pjevačicu Franku Batelić i pjesme kojima je osvojila vrhove top-ljestvica.

Sljedećega tjedna, od 7. do 11. rujna, Branimir Bubica i klapa Sebenico donijet će šibensku pjesmu u srce Zagreba proslavom dviju okruglih obljetnica. Željko Pervan nasmijat će vas do suza svojim zgodama i nezgodama u programu „Ljubav i zloba 2“, a elektro-akustična pop-atrakcija Detour izvest će svoje velike hitove, ojačani dvjema novim vokalisticama.

Proslavljena čelistica Ana Rucner predstavit će 14. rujna svoj novi glazbeni projekt u kojem je okupila glazbenu ikonu Vladu Kalembera, frontmana Srebrnih krila te mladog bubnjara i trubača Marka Duvnjaka. Njih troje pripremaju nezaboravni repertoar za sve generacije različitih glazbenih ukusa.

Jesensko izdanje Lisinski Atriuma zatvorit će 17. rujna legendarni glazbenik Neno Belan, koji će svoje kultne pjesme otpjevati i odsvirati uz pratnju Mediteran Orchestra.

Ulaznice za sve programe dostupne su na blagajnama Lisinskog, online te na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.


Komentari