Jedan od najuzbudljivijih izazova na svijetu od sutra na Bundeku

Tough Mudder

Tough Mudder, najveći i najinovativniji izazov s preprekama na svijetu, održava se od 13.14. listopada na zagrebačkom Bundeku.

Od 2010. godine, to je vodeći globalni medijski brand koji predstavlja sportski i aktivni stil života. S više od tri i pol milijuna sudionika, domaćin je više od 200 sportskih događaja u 11 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Kinu, Ujedinjene Arapske Emirate, Australiju, a u Europi Njemačku, Irsku i Veliku Britaniju. Hrvatska je četvrta europska država, a planira se širenje u regiji već u sljedećoj godini.

„Tough Mudder 5K Urban je događaj na svjetskom nivou i jako smo uzbuđeni što je Hrvatska četvrta europska zemlja u kojoj će se ono održati. Posebnu čar ovom izazovu daje upravo činjenica da se ne radi o utrci već o iskustvu koje se pamti, a sudionici se prijavljuju u ekipama te timskim naporima prolaze sve prepreke koje su iz godine u godinu sve zanimljivije. Vjerujem da je to razlog zašto se na Tough Mudder događaje diljem svijeta prijavljuju vrlo različiti ljudi, od poslovnih ljudi do rekreativaca i profesionalnih sportaša. Dakle, sudjelovati mogu različiti timovi.  A umjesto medalja i trofeja, oni koji završe izazov dobivaju ekskluzivnu Tough Mudder traku za glavu i majicu koje kasnije pokazuju i nose s ponosom”, kaže Marko Martinović, direktor Tough Mudder Adria.

„Dodatni poticaj sudionicima svakako predstavlja to što svaki Tough Mudder izazov u svijetu pomaže potrebitima kroz razne humanitarne udruge, pa će humanitarni karakter imati i zagrebački događaj u listopadu“, dodao je Martinović.

Tough Mudder

„Dodatni poticaj sudionicima svakako predstavlja to što svaki Tough Mudder izazov u svijetu pomaže potrebitima kroz razne humanitarne udruge, pa će humanitarni karakter imati i zagrebački događaj u listopadu“, dodao je Marko Martinović.

Predanošću inovacijama i razvoju najboljih prepreka u svojoj branši, Tough Mudder potiče prijateljstvo i timski rad koji omogućuju sudionicima da prožive uzbudljiva iskustva svjetske klase.

Tough Mudder događaji su osobni izazov i cilj je jednostavno završiti poligon. Zato nema mjerenja vremena i pokušava se izbjeći korištenje riječi “utrka”.

Organizatori napominju kako izazovi i prepreke nisu pretjerano zahtjevni te pozivaju sve rekreativce i njihove tvrtke da se prijave.


Komentari