Jedan od najboljih house i techno DJ-a Levon Vincent premijerno u Zagrebu

Nakon uspješnog gostovanja trojca dOP Live u rujnu, ovoga puta poznata slovenska izdavačka kuća Innocent Music u zagrebački Saloon, 5. listopada, dovodi dobro poznato ime house i techno scene, Njujorčanina s berlinskom adresom Levona Vincenta, uz kojeg će nastupati i osnivač Innocent Music etikete Aney F. , legenda domaće elektroničke scene Felver te novo mlado lice Mradar.

Kada se govori o house glazbi u New Yorku može se reći kako je došlo do ponovnog rođenja velikog interesa i stvaranja, a Levon Vincet  je sve to popratio iz prve ruke. Rođeni Njujorčanin, odrastao je na kazetama 80ih godina gdje je sa svojim prijateljima iz djetinjstva već tada pokazivao interes za DJingom, izradom beatova i gramofonima.

U mladosti, tijekom 90ih, radio je u prodavaonicama ploča gdje je upoznavao i družio se sa glazbenicima te upoznao kulturu osobno. Deset godina kasnije, ovaj strastveni mladić koji je gradio svoj put od prodavača ploča do respektabilnog umjetnika, 2001. počinje raditi u kultnom Halcyon record store koji je bio i kafić te  stoga i baza istomišljenika orijentiranih oko glazbe.

Innocent Music, izdavačka je kuća i event organizacija iz Slovenije, čiji je osnivač Aney F., a čija izdanja, podržavaju neka od najvećih imena svjetske elektroničke scene kao što su Jamie Jones, Marco Carola, Richie Hawtin, da spomenemo neke. 2015.-te od strane Beatporta je odabrana kao jedna od deset etiketa na koju treba obratiti pažnju.

Od 2012.-te do danas organizirala je mnoštvo svojih Showcase večeri, u najpoznatijim slovenskim klubovima kao što su Ambasada Gavioli i K4, na Ibizi u klubu Sankeys te diljem Europe, centralne, sjeverne i južne Amerike kao i Australije, gdje je ugostila imena kao što su Apollonia, tINI, Enzo Siragusa, Mihai Popoviciu, Steve Bug, Nastia, Seb Zito, Terry Francis i mnogi drugi.

Početak večeri je u 23 sata, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 HRK dostupne su na  službenom webu kao i u sustavu Entrio.hr ili na Entrio prodajnim mjestima .


Komentari