JAZZERI I ROCKERI OVE SRIJEDE UDRUŽUJU SNAGE: ‘Frida’, ‘Ja volim samo sebe’ i brojni drugi hitovi u novom ruhu

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ako ste željni poslušati nešto sasvim drugačije, poput kombinacije rocka i jazza, Sunčana strana Prisavlja idealan je događaj za vas. U srijedu 14. srpnja na ljetnoj pozornici HRT-a nastupit će Davor Gobac u pratnji benda zajedno s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije pod palicom Mirnona Hausera, umjetničkog voditelja. Nakon duže stanke, na pozornicu će se, u ulozi vokalnog pojačanja, popeti i Napalm djevice.

“Ovo su Napalm djevice next generation. Naše prve, originalne Napalm djevice više ne pjevaju s nama, one su već mame i tako. Ovo su sada njih četiri koje su pjevale s nama u zadnjoj Gavelli, tri dana zaredom (prosinac 2015., op. a.). Cure su super, s njima smo prijatelji već dugo i one odlično pjevaju. One su profesionalke koja svaka pjeva u ‘nekom svom filmu’ ne samo s nama”, izjavio je Gobac.

Kultne hitove “Ja volim samo sebe”, “Sve će biti u redu”, “Frida” i brojne druge, publika će imati prilike poslušati u sasvim novom ruhu.

“Ovo je strašno, nikada nam se ovo nije dogodilo u životu”, našalio se Gobac i otkrio kako mu je cijeli orkestar simpatičan te da su imali iskustva s jazzerima, ali da nikad nisu radili s ovoliko puno ljudi. Dodaje da mu je ovo jako zanimljiva kombinacija i da se nada će imati više zajedničkih svirki u budućnosti.
“Dok sviramo sami, pet nas je na bini. Ovo je neka druga priča. Kao autor većine materijala mogu reći da im moje rock&roll stvari nije baš bilo teško raspisati”, kaže Gobac i zaključuje kako će u srijedu biti zabavno.


Komentari