Izložba najvećeg foto natječaja je u Zagrebu: Cewe foto Award 2019.

press

Tvrtka CEWE, vodeća europska foto kompanija, u suradnji sa SOS Dječjim selom Hrvatska organizira izložbu fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu  – ‘CEWE Photo Award 2019’. u razdoblju od 14. do 27. listopada 2019. u City Centeru one East i West u Zagrebu.

Od 448 152 prijavljenih fotografija, na izložbi će biti predstavljeno 10 najboljih hrvatskih i 10 najboljih fotografija iz cijelog svijeta, s najvećeg foto natječaja na svijetu 2019. godine, za koje su pojedini autori i radovi primili vrijedne nagrade.

Za svaku prijavljenu fotografiju tvrtka CEWE donirala je 10 euro centi SOS Dječjim selima diljem svijeta te je sveukupno prikupljeno 44,815.22 eura koji će se iskoristiti za pružanje pomoći i podrške djeci koja se nalaze u njihovoj skrbi. Izložba je također humanitarnog karaktera te motivira posjetitelje da pomognu djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj. Prilikom razgledavanja posjetitelji će moći uplatiti donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska putem 2D koda ili uz pomoć njihovih predstavnika.

Igor Roth, regionalni direktor tvrtke CEWE, izjavio je: “Ponosni smo što je veći drugi put CEWE foto natječaj proglašen najvećim na svijetu, no još smo ponosniji time što smo s ovim natječajem prikupili više od 44.000 eura za pomoć organizaciji “SOS Dječja sela” diljem svijeta. Ovom izložbom želimo našim sugrađanima pokazati dio predivnih fotografija iz cijeloga svijeta, ali i probuditi svijest o potrebi pomaganja djeci koja žive u SOS obiteljima.”

Ljiljana Varga, voditeljica odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska ovim je povodom izjavila: ”Svaka fotografija možda jest samo jedan trenutak ulovljen objektivom vještog fotografa, ali u njega je uloženo jako puno truda i ljubavi. Djeci koja odrastaju u velikoj SOS obitelji pružamo istu takvu posvećenost, ljubav i podršku u svakom trenutku njihova djetinjstva. Zahvaljujući izložbi fotografija naših prijatelja iz tvrtke Cewe, imamo dragocjenu priliku pozvati posjetitelje da donacijom podrže sretno odrastanje 240-ero djece i mladih u SOS Dječjem selu Hrvatska.”


Komentari