ISKORISTITE PRILIKU Teatar Gavran poklanja predstave publici: U online izdanju možete pogledati ova djela

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL/ Ilustracija

Dobre vijesti stižu iz Teatra Gavran. Od subote, 15. siječnja četiri predstave će biti trajno i besplatno online dostupne, a prva je na rasporedu komedija “Pandorina kutijica” u režiji Roberta Raponje.

Riječ je u komediji o muško-ženskim odnosima u kojoj nakon 25 godina sretnoga i mirnoga braka Pero zaviri u kutijicu u kojoj njegova žena Buba čuva pisma iz mladosti i svoj intimni dnevnik. U predstavi glume Željko Duvnjak, Mladena Gavran i Ivica Jončić.

Predstavu možete pogledati od 10 sati, a tjedan dana nakon toga, 22. siječnja bit će dostupna monodrama “Hotel Babilon” u režiji Aide Bukvić. U navedenoj predstavi Mladene Gavran glumi 11 likova, a pričaju neobičnu priču o ljetnoj ljubavi u malom dalmatinskom gradu između slovačke turistkinje i lokalnoga zavodnika. Koliko je ova predstava uspješna, svjedoči činjenica da je u kazalištu izvedena preko 250 puta.

Za kraj siječnja, na rasporedu je groteska “Pacijent doktora Freuda” u režiji Roberta Raponje. U predstavi koja tematizira susret Adolfa Hitlera i njegove zaručnice Christine sa slavnim psihoanalitičarom Sigmundom Freudom glume Peđa Gvozdić, Jakov Gavran, Ana-Marija Percaić i Katarina Baban.

Posljednja predstava koja će se besplatno prikazivati online emitirat će se 12. veljače.  Riječ je o monodrami u režiji i interpretaciji Mladene Gavran “Najluđa predstava na svijetu”, koja gledatelje vodi u svijet humorne demistifikacije kazališta i glumačkoga života.

Sve predstave će biti dostupne na Digitalnoj platformi Teatra Gavran.

Komentari