IPAK NIŠTA OD KONCERTA OVAJ VIKEND! Omiljena regionalna grupa rastužila je obožavatelje objavom

FOTO: Facebook

Omiljena regionalna grupa “S.A.R.S” objavom na Instagramu pomalo je razočarala obožavatelje u Zagrebu. Naime, zbog najavljene kiše morali su odgoditi koncert koji se trebao održati ovu subotu ispred 15. paviljona Zagrebačkog velesajma.

Novi datum održavanja koncerta je iduća subota, 25. rujna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S.A.R.S. (@sarsbend)

Bit će ovo najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova ‘Lutka’, ‘Buđav lebac’, ‘Klinka’, ‘Rakija’ i ‘Perspektiva’, premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl ‘Gluva’, a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri.

Cijena ulaznica je sada 110 kuna.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Brzi Covid test će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja, kažu organizatori.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeda do sedam godina ulaze besplatno.

Komentari