Imate kolekciju ‘ful kul stvari’ i želite ih prodati ili pak želite kupiti nešto takvo? Ovaj buvljak dat će vam ono što tražite u oba slučaja

Nakon vrlo uspješna prva tri buvljaka, slijedi novi Ful Kul Buvljak koji će se održati u subotu 15. lipnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba.

Odaziv izlagača je na prijašnjim buvljacima bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu i drugim europskim prijestolnicama, kažu organizatori, dodajući da su za to najviše zaslužni izlagači, ali i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ispalo je da Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da su neki ljudi dolazili samo na druženje i uživanje u suncu, piću na terasi kluba i glazbi koju je vrtio DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Radi se o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji i zamjeni raznih zanimljivih stvari. Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati , mogu to učiniti 15. lipnja na platou Boogalooa.


Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosači zvuka i slike, postera, stripova, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije. U tom prostoru će također biti i štandova s ostalom robom po želji izlagača.

“Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i DJ program, a ovoga će puta Tomi Phantasma puštati glazbu s gramofonskih ploča jer retro je opet in”, poručili su organizatori.

Ful Kul buvljak se planira održavati na mjesečnoj bazi, otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz je besplatan za posjetitelje. Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite prodavati na Ful Kul Buvljaku, prijavite na sljedećoj adresi [email protected].

Komentari

loading...