IDEALNO ZA DJECU! Dođite na besplatnu predstavu ‘Gradski i Seoski miš’ na vanjskoj pozornici Dječjeg kazališta Dubrava i naučite prihvatiti razlike

Foto: Dječje kazalište Dubrava

Zagrepčani će u srijedu, 14. srpnja u 19 sati, besplatno moći pogledati predstavu Ezopove basne “Gradski i Seoski miš”, na vanjskoj pozornici Dječjeg kazališta Dubrava.

Za one koji se ne sjećaju, u ovoj se basni posjećuju Gradski i Seoski miš, rođaci koji se međusobno poštuju, ali ne razumiju različitosti. Gledatelji će moći vidjeti suprotnost svjetova gdje oni, uz puno akcije, međusobnih zabuna i smiješnih situacija, nastoje ugoditi jedan drugome.

Foto: Dječje kazalište Dubrava

Budući da su razlike života u gradu i selu jasne, organizatori navode da se tu može postaviti pitanje, kojem je od njih dvojice bolje? No, smisao ove basne je da ne postoji mjesto koje je ljepše i draže od sigurnosti vašeg doma, gdje god on to bio

Dolaskom na ovu predstavi, zainteresirani će moći kroz ovu basnu naučiti da je važno prihvatiti razlike i drugačije načine života te ih ne osuđivati, tako da iskoristite ovu ponudu i povedite cijelu obitelj na predstavu ove ikonične basne.


Komentari