I DO TOGA JE DOŠLO! Otkazan je omiljeni sajam knjiga Interliber, po prvi put od 1977. godine!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Stigle su poprilično loše vijesti za sve ljubitelje knjiga. Na službenom Facebook profilu izdavačka kuća Profil objavila je da je otkazan ovogodišnji Interliber. Vijest je potvrđena i iz Grada Zagreba.

“Zbog epidemiološke situacije, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba nažalost odgađa se 43. međunarodni sajam knjiga INTERLIBER 2020.  Interliber koji se trebao održati od 10.11. do 15.11.2020.

Novi termin odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije te molimo cijenjene
izlagače i građane za razumijevanje”, poručili su iz Grada Zagreba.

Popularni međunarodni sajam knjiga nije se niti jednom otkazao od 1977. godine.

“Dragi naši, javljamo da je ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Zagrebačkom velesajmu otkazan.

Moramo li govoriti da će nam nedostajati uzbuđenje susreta s čitateljima, pogled na toliko novih naslova na jednome mjestu, šušur, prelistavanje, miris novih knjiga…

No, žaljenje na stranu, ništa od onoga što možemo napraviti kako biste došli do svojih omiljenih knjiga nismo propustili napraviti!

Izašao nam je veliki broj fantastičnih naslova mnoge od kojih čekate s velikim nestrpljenjem, a pripremili smo i sjajne popuste koje ćete moći ostvariti u knjižarama, fizički i online. Pratite nas, javit ćemo detalje, a za sada računajte da od 9. studenog krećemo s interliberskim popustima na svim dostupnim platformama”, poručili su na Facebooku.

https://www.facebook.com/ProfilKnjiga/posts/10159094999921563

 


Komentari