I dalje živi u srcima svih nas: U Zagrebu će se održati misa povodom Tošina 40. rođendana

Facebook

Nikad prežaljeni glazbenik Toše Proeski u ponedjeljak, 25. siječnja, proslavio bi 40. rođendan. No, prije 14 godina je poginuo u prometnoj nesreći.

“Prerano nas je napustio sa svega dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu u koju kada i danas zavirimo shvatimo koliko je nadaren bio. Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života, a nema čovjeka u regiji, koji za njega nije imao riječi hvale.

Osvajao je prekrasnim osmijehom i neupitnim glasom, ali prije svega krasila ga je skromnost. Da je ljubav ono što treba pokretati ljude, uvijek je naglašavao kao ono najvažnije.

Njegove riječi ‘Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome’ i danas žive u svima koji su ga poznavali, ali i onima koji nisu imali tu prigodu. Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski i dalje živi u srcima svih nas.

Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana u nedjelju 24.1., nakon svete mise u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a koja počinje u 10 sati, molitvom ćemo se prisjetiti jedinog, jedinstvenog i neprežaljenog Toše Proeskog”, poručili su iz Hit Recordsa.


Komentari