Hrvatska redateljica u ‘raljama’ propalog gatanja: Potrošila 400 tisuća kuna na ‘pogrešne prognoze’ gatare

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Irena Škorić s majstoricom tarota Željkom Hađur prvi je put kontaktirala u siječnju 2013., a nekoliko mjeseci kasnije krenula je k njoj na seanse. Nakon što je majstorica tarota Željka Hađur poznatu filmsku redateljicu i scenaristicu uvjerila da ima rješenje za njezine muke, Irena Škorić 2013. godine krenula je k njoj na seanse, piše Jutarnji list.

Pravi su se problemi pojavili, kako je Irena ispričala na sudu, nakon što su se Željkine prognoze pokazale pogrešnima. Redateljica je prema njezinim naputcima kupila kamen tigrovo oko za 200 kuna, a svaka njegova daljnja programacija koštala je dodatnih 200 kuna, dok se zdravstveno stanje redateljici, prema njezinim tvrdnjama, pogoršalo u proljeće 2014. godine.

Godinu kasnije Željka je od Irene počela posuđivati novac za koji je redateljica vjerovala da će joj biti vraćen, piše Jutarnji. Prekasno je shvatila da joj usluge tarota i kristaloterapije neće pomoći u rješavanju problema u kojima se našla, a gatari je u razmacima već dala više od 400 tisuća kuna. Kako je Irena ispričala, ubrzo su uslijedile ucjene i prijetnje, novac joj nije vraćen, no majstorica tarota na sudu je izjavila da se ne osjeća krivom i sada tvrdi da je scenaristica zapravo njoj dužna novac.

Komentari

loading...