HALLOWEEN U ZAGREBU: Harry Potter, Squid Game, La Casa de Papel – ovo su tulumi koje ne smijete propustiti

Foto: Pexels

Noć vještica ili Halloween je praznik koji se slavi noć uoči Svih svetih, 31. listopada, a iako u slavljenju ovog ˝jezivog˝ događaja najviše prednjači Amerika, Halloween je sve popularniji i u Hrvatskoj gdje se svake godine sve više ljudi uključuje u maskiranje i obilježavanje istog. Tradicionalno, Halloween partyji ni ove godine nisu zaobišli Lijepu našu, a mi smo provjerili gdje se sve može proslaviti Noć vještica u Zagrebu.

Foto: Pexels

Harry Potter Halloween Party – 31.10., Metropolis Club

˝Nakon godinu dana pauze Ministarstvo Magije Hrvatska se vraća sa svojim legendarnim Halloween Partyjem pod maskama u suorganizaciji s Metropolis music & billiards club Zagreb˝, stoji u opisu eventa na kojemu će biti i izbor za najbolju masku uz prikladne nagrade te DJ koji će cijelu noć puštati pop trash glazbu. Kako najavljuju iz organizacije, vrijeme je da skinete paučinu sa svojih vještičjih šešira, metli, pelerina i plašteva i pridružite se maskirani ili bez maske ludoj noći punoj zabave.

Oš, neš, za Halloween je treš – 31.10., Tvornica Kulture

Na ovom partyju zanimljivog naziva goste će za Noć vještica zabavljati DJs Kiki B & Sin, a za već tradicionalno poznat događaj nema posebne teme pa je za očekivati pregršt različitih kostima i maski koji će upotpuniti cjelokupni dojam najstrašnije večeri u godini.

La Casa de Johann Franck: HALLOWEEN EDITION – 31.10., Johann Franck

Kultna španjolska serija La Casa de Papel dolazi u Johann Franck stoga je ovo idealna prilika za sve ljubitelje popularnih pljačkaša banke da na jednu večer i sami provjere kako je to biti Tokyo, Helsinki, Profesor ili Berlin. Iz organizacije najavljuju sve najbolje od trapa, balkanskog trapa i tech house glazbe te očekuju puno rasplesanih crvenih kapuljača na plesnom podiju.

Twilight Halloween 2021 / Phantasmagoria – 30.10., Boogaloo Club

Uz ˝spooky˝ uređenje kluba, okupljeni će moći uživati u koncertu zagrebačkih mračnjaka Phantasmagoria koji su pripremili posebnu set listu za ovu priliku, a pored koncerta će se održati i plesni performance na kojem će nastupiti zagrebačke plesne grupe Niprije i Walde te zagrebačka plesačica Maya Hellfire. Kako naglašavaju iz organizacije, riječ je o najmračnijem Halloween partyju koji već godinama slovi za jedan od najposjećenijih u Zagrebu.

SQUID GAME Halloween party – 31.10., MINT club

˝Stotine RNB Confusion gostiju prihvate neobičan poziv za natjecanje u tradicionalnim igrama. Čeka ih primamljiva nagrada, ali i visoki ulozi. Svi željni igre svoj spas mogu potražiti u Mint clubu a, a za one koji žele upravljati akcijom spavašanja mogu se pridružiti u The VIP komandni centar. Svi gosti na ulazu će dobiti svoj broj i kroz tri igre mogu osvojiti vrijedne nagrade. Pripremite zelene trenirke i maske, oprostite se od najmilijih i opremite se sa hrabrošću jer ulazite u Squid Game˝, stoji u opisu eventa za koji ne sumnjamo da će privuči veliki broj zaljubljenika u trenutno jednu od najpopularnijih serija u svijetu.


Komentari