GREENCAJT Sutra počinje najveći zeleni festival u regiji: Sudjelovat će preko 60 domaćih i stranih sugovornika, a sve sudionike očekuju zanimljive pogodnosti

Greencajt (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

U petak u 9:45 sati, u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu, gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorit će najveći zeleni festival u regiji – Greencajt festival.

Dvodnevni festival ugostit će preko 60 stranih i domaćih govornika koji će diskutirati o održivim temama te poticati na zelene promjene kroz više od 20 panel diskusija, predavanja, radionice, a sve uz dobru glazbu i zabavu.

Sve sudionike green manifestacije očekuju zanimljive pogodnosti, a jedna od njih je i ekološki prihvatljiv i besplatan prijevoz. Zahvaljujući snažnoj podršci Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i suradnji sa sustavom javnih bicikala Nextbike, svi zainteresirani moći će besplatno biciklom doći na Greencajt, krećući se od posebno postavljene Nextbike lokacije na Cvjetnom trgu.

Foto: Press

Ovogodišnji Greencajt u svojoj ponudi donosi mnoštvo edukativnih panela, izložbu najatraktivnijih električnih i hibridnih automobila te natjecanje Hackathon. Cjelokupnu atmosferu festivala upotpunit će impresivna gastronomska iznenađenja te zarazni hitovi T.B.F-a i Dino Dvornik Tribute Banda. Oni koje odluče na festival doći biciklom, moći će na glavnom ulazu Greencajta preuzeti Mastercard vaučer s popustom od 20 posto na konzumaciju jela i pića.

 

Komentari