GREEN RIVER FEST: Motovun film festival na Savi, ali i glazbeni i edukativni program!

Green Fest (Foto: Press)

I ovaj ponedjeljak Green River Fest ugostit će Motovun Film Festival sa izborom kratkih filmova sa ovogodišnjeg festivala. U utorak je opet na rasporedu edukativno-društvena igra “Nisam za bacit!” u kojoj ne samo da ćete naučiti nešto kroz igru jer nagrade su ulaznice za muzeje pa je prava prilika za učenje! Nakon igre na redu je književno-glazbena večer na temu Tin Ujević.

U srijedu dođite u Babinjak družiti se sa poznatom manekenkom Zvončicom Vucković. Četvrtak je rezerviran za neobičan dvojac, DJ Borna Vajdić i Melodic Durm’n’Bass party i njegov vatreni Light show i zavodljivi Pole dance show by Elizabeta Rudman. U petak vas očekuje POSCA radionica oslikavanja flomasterima nakon čeka slijedi koncert benda SoulBeat, a u subotu vas čeka koncert hrvatskog obiteljskog benda Gavrani.

Foto: Green River Fest

U noći sa subote na nedjelju, počinje silent party: “Until the Sun Rises” sa 3 DJ-a. Što se tiče nedjelje, ona više ne može proći bez neodoljivo mladih Cosque & Rille / The Dudes. K svemu tome, tu su još Sport Zona i Kids Zona svaki dan i Art Baazar cijeli vikend.

Na zelenoj Savi i ovaj tjedan učimo, plešemo, natječemo se i družimo. Stoga, ne propustite još jedan zanimljiv tjedan uz rijeku Savu!


Komentari