GORAN BARE I MAJKE U GK JABUKA! Ove subote ne propustite virtualni rock spektakl

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon izrade virtualne šetnice kultnog kluba Jabuka, slijedeći i sasvim logičan korak bila je realizacija virtualnih svirki.

Zagrepčanima je deložacija Jabuke itekako teško pala, te je virtualno druženje u navedenom klubu mnogima izmamio osmijeh na lice. Namjera je da se tijekom ove pandemije i zatvorenih klubova, koristeći VR tehnologiju, osigura bendovima nastup, a ljubiteljima Jabuke zabavu.

“Ovdje smo spojili staro i novo: studijske nastupe kakve su i prije bendovi održavali, u kojima glazbenici sjede jedan nasuprot drugome okruženi publikom i kamerama, inovirat ćemo na način da ćemo VR kameru smjestiti u centar. Tako ćete vi biti smješteni točno u sredinu, između izvođača”, kažu organizatori.

Nakon uspješnog virtualnog koncerta Pocket Palme, 26. prosinca u Jabuci sviraju vinkovačke rock legende, Goran Bare i Majke, s početkom u 20 sati.

“Koristeći VR tehnologiju moći ćete se okretati po želji prema izvođačima. U isto vrijeme, vašu sliku ćemo projicirati na jedan od ekrana koji će okruživati band. Ovim pristupom mijenjamo paradigmu koncerata općenito: na virtualnoj svirci više nije u centru bend, nego publika. No u isto vrijeme, bend još uvijek ostaje okružen publikom. Preostaje vam samo da namjestite željenu glasnoću, natočite si piće i uživate!”.

Ulaznice možete nabaviti ovdje, a detalji koncerta nalaze se na Facebook događaju.


Komentari