Glumac oštro odgovorio na Čačićeve prozivke! ‘Žao mi je da to čudovište upravlja našim životima!’

Foto: Screenshot/Facebook

Diže se bura i ne stišavaju se reakcije oko izjava varaždinskog župana Radimira Čačića.

Tijekom gostovanja na HRT-u rekao je to da su slučajevi nezadovoljstva novim mjera izolirani, a tu je među ostalim aludirao i na glumca Jana Kerekeša, sina poznatog Ljubomira Kerekeša.

“Imali smo samo dva slučaja nekih protesta, jedan iz rekreacije i jedan iz takozvane kulture, jer to se ne može zvati kulturom. To su neuspješna djeca uspješnih očeva koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove”, rekao je Čačić.

Došlo je to i do Kerekeša koji je spremno odgovorio.

“Upravo sam odigrao kazališnu predstavu u Zagrebu pred punim gledalištem uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Za vrijeme te predstave primio sam 60-ak poruka i mailova da je na nacionalnoj televiziji varaždinski župan Radimir Čačić izgovorio neke stvari koje aludiraju na to da se tiču mene. Rekao je da su se isključivo dvije osobe žalile na njegove mjere, jedna osoba iz područja sporta i jedna osoba iz područja kulture, ako se to uopće može nazivati kulturom i da su te osobe neuspješna djeca uspješnih očeva”, rekao je Kerekeš u videu.


Oštro je nastavio dalje.

“Meni je žao da to čudovište upravlja našim životima, da odlučuje o našim životima. U trenutku kad Varaždinsku županiju, uključujući i župana mi svi zajedno molimo za pomoć, ako vičemo i urlamo, vičemo i urlamo iz nemoći. To je strašno da na naše molbe i vapaj za normalnim ostatkom života i da normalno radimo, na taj naš vapaj župan odgovara uvredama na nacionalnoj televiziji. Dragi stanovnici Varaždinske županije i svi oni koji me poznaju, ja vas molim samo da ovaj osjećaj zapamtite i ovaj trenutak zapamtite, ja ću ga sigurno zapamtiti i sjetite ga se u svibnju sljedeće godine prije izbora. Hvala vam svima”, izjavio je Kerekeš.

Zamolio je ljude i da podijele video ‘u ime svih onih koji žele raditi svoj posao, koji brane svoj posao i koji više neće dozvoliti da bahati i bezobrazni političari pljuju po nama iz dana u dan’.

Komentari

loading...