Glazbeni spektakl u Zagrebu: Dva sata rocka u izvedbi međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora

Foto: Rock Opera

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije, Rock Opera, najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ove godine kreće i na turneju po Hrvatskoj.

Foto: Rock Opera

Najveće rock’n’roll hitove u izvedbi međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora, publika će imati prilike slušati u nekoliko hrvatskih gradova. U Zagrebu će se održati 26. listopada, u Rijeci 27. listopada i u Varaždinu 28. listopada 2023. godine.

(FOTO) 15 TISUĆA LJUDI NA NOGAMA! Koncert u Areni za pamćenje, u Zagreb stigla publika iz svih krajeva

Foto: Rock Opera

Program koncerta sadrži čak 22 glazbena hita rock grupa, čija su imena uvrštena u enciklopedije svjetske i domaće glazbene scene 20. stoljeća. Koncertom se slavi jedna rock epoha, kao i vremena kada su nastali nenadmašni hitovi, koji su se prenosili s koljena na koljeno sve do danas.

Foto: Rock Opera

Da se radi o najvećem glazbenom rock spektaklu na našim prostorima govori sama činjenica da čak 50 izvođača na pozornici izvodi glazbu bandova poput Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, The Doors, AC/DC, Pink Floyd, Toto, The Rolling Stones, The Beatles, Tine Turner, Prince-a i drugih svjetskih imena.

ARENA NA NOGAMA! Gibonni raspametio obožavatelje, dvorana je pjevala uglas

Foto: Rock Opera

Dirigent i autor glazbenih aranžmana, Fedor Vrtačnik, međunarodni simfonijski orkestar, big band, solisti i rock band obećavaju, tijekom 120 minuta povratak u vremena kada se odraslo uz dobri stari rock.


Komentari