GLAZBENI SPEKTAKL U LISINSKOM! Poseban gost bit će Dino Jelušić, evo što su sve pripremili

Nakon brojnih uspjeha diljem Europe i rasprodanih koncerata u brojnim dvoranama, glazbeni spektakl “Rock the Opera” stiže i u Zagreb.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu u ambijentu iz snova.

Otkakako je njemački dirigent Fredemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj spektakl nastavlja prenositi energiju diljem Europe na broja mjesta.

Specijalni gost

U Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filhamornije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, “Rock The Opera” donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli.

Uz najveće poštovanje

S najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, projekt se bazira na najvećim klasičnim rock grupama kao što su: Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogi drugi.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma što je potpuno besplatno.

Komentari