(FOTO+VIDEO) POSJETILI SMO NOVI ZABAVNI PARK NA JANKOMIRU! Imaju sve, od trampolina, preko stijene pa sve do virtualne stvarnosti

Foto: Zagreb.info

U novootvorenom shopping centru za namještaj Family Mall Jankomir, na adresi Škorpikova 11, otvoren je ogromni zabavni park Amazinga West!

“To je najveća igraonica u ovom dijelu Europe i pozivamo sve da dođu! Otvoreni smo od danas i nudimo vam razne sadržaje, što za mlađe, što za starije”, započeo je Josip Pavlović iz Amazinge.

“Amazinga West trenutno nudi šest velikih atrakcija. Zašto velikih? Zato što svaka od njih nudi još nekoliko podatrakcija. Imamo trampolinski park, climbing, laser tag, ninja staze, parcour, virtual reality park i mnoštvo drugih atrakcija. Tu su i stIjene za penjanje koje su jedine ovakve u Europi, najnovije. Naš trampolinski park s čak 12 podatrakcija je novost u Hrvatskoj”, kaže Pavlović. Naravno, tu je i mnoštvo drugih zanimljivih igara koje će obožavati i mala, ali i velika djeca.

Ovaj zabavni park možete posjetiti od ponedjeljka do subote. Do četvrtka rade od 11 do 21, a petkom uživati možete od 11 do 22 sata. Subotom i nedjeljom su od 9 do 21 sat.


U igraonicu su, kaže Josip Pavlović, dobrodošli svi. “Namijenjena je svima starijima od šest godina. Međutim, možemo mjeriti po godinama ili po visini. Svi iznad 150 centimetara mogu samostalno koristiti naše atrakcije. Ako su niži oko toga ili mlađi, mogu u pratnji roditelja.

Iako su tek otvorili svoja vrata i prerezali vrpcu, interes je već velik. “Ljudi neprestance zovu našu korisničku službu, mnogi već žele proslaviti rođendane tu”, kaže Pavlović.

I upravo su proslave rođendana jedna od posebnosti koje nude. “Da, to su naši najveći paketi, a vi možete odabrati što želite. Naravno, uključene su grickalice, animacija itd.”, naglašava Pavlović te dodaje da za više informacija možete posjetiti njihovu web stranicu amazinga.fun.

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

 

Komentari