(FOTO) The Chemical Brothers spektakularnim koncertom oduševili krcati Dom sportova

Prepuna dvorana Doma sportova sinoć je prštala od odlične energije. Publika je uživala u hitovima Toma Rowlandsa i Eda Simonsa, poznatijih kao The Chemical Brothers.

Impozantni video zid, hipnotizirajući 3D vizuali, veličanstvena produkcija, laseri, basevi koji ‘’tresu’’ dvoranu, baloni, gigantski roboti i kiša konfeta, sve to obilježilo je prvi zagrebački koncert The Chemical Brothersa

Pjesme s aktualnog albuma ”No Geography” poput ”Free Yourself” ili ”Eve of Destruction” poticali su svjesnost, a ”Galvanize’’ i ”Block Rockin Beats” bijeg u vlastiti svijet. Singlovi poput ”Got to Keep On”, ”Hey Boy Hey Girl” i ”MAH” donosili su iskustavo istinskog rave partyja. 

Kada je Ed Simons, u razgovoru za hrvatske medije, najavljivao jedinstveno iskustvo koje donosi show ispunjen najvećim hitovima i odabranim trenucima iz njihove karijere, najavio ga je kao psihodeličnu priču koja će stimulirati publiku i prenositi poruke putem posebno osmišljenih vizuala. Sinkronizacija benda i publike bila je impresivna, a kontakt s ljudima, mada umjetnici s pozornice nisu izgovorili niti jednu jedinu riječ, besprijekoran. 

Od početnih ”Go” i leptira preko natpisa ”Hold Tight Zagreb” do završne poruke ljubavi i naklona mnogobrojnoj publici, Ed i Tom svoje su oduševljenje ljudima u Domu sportova pokazali i zahvalom Zagrebu, dok će publika, vjerujemo, svoje dojmove slagati još danima.


Komentari