(FOTO) Savršeno mjesto za vjenčanje iz snova nalazi se na – Jarunu!

RSC Jarun je odavno poznat kao oaza rekreativaca, sportaša i idealno mjesto za obiteljska druženja no sve ljepote i prednosti ove zelene oaze smještene u srcu grada moguće je iskoristiti i za organizaciju vjenčanja budući da je ustanova Upravljanje sportskim objektima pripremila program Vjenčanja na Jarunu koji nudi cjelokupne aranžmane za vjenčanja.

Točna lokacija održavanja vjenčanja je Otok hrvatske mladeži, a zainteresiranima je osigurano sve ono što je potrebno za vrhunsku izvedbu: svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije, i to sve u luksuzno opremljenom šatoru. Također, svim uzvanicima svadbene svečanosti osiguran je besplatan parking na RŠC Jarun.

U ponudi su tri paketa, classic, luxury i premium, po cijenama od 65 do 85 eura po osobi a svi paketi uključuju i poklon iznenađenja za mladence.

Svi oni koji ne žele da im stres ne pokvari jedan od najvažnijih dana u životu te žele uštediti svoje vrijeme i novac, imaju priliku organizaciju savršenog vjenčanja prepustiti profesionalcima i tako izbjeći nepotrebnu nervozu.

Više informacija i rezervacije na mail [email protected], te na web stranici www.sportskiobjekti.hr.


Komentari