(FOTO) Počelo je Ljeto na Zrinjevcu: Ne smijete propustiti ovu manifestaciju

FOTO: Ljeto na Zrinjevcu

Otvoreno je Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu.
Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koji su rasplesali brojne goste zelene oaze u centru grada.

Ljeto na Zrinjevcu građanima pružaju priliku uživanja u tri zone: sportsko – rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnom gastro ponudom i bogatim glazbeno-zabavnim programom koji će se odvijati svakoga dana do 04. kolovoza od 10 sati ujutro do 23 sata navečer.

Najmlađi u edukativno kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednicu i dobiti poštanskemarkice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, ali i ludo se zabaviti na trampolinima. Za štovatelja sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurali smo rekvizite za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić.

Kao posebnu atrakciju ćemo izdvojiti krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila. Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand up komičari. Izdvojit ćemo Vlatka Štampara, Franku Batelić, Bang Bang…, a kao centralni događaj ove sezone posebna nam je čast najaviti da će 27. srpnja na pozornicu stupiti grupa Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Ljeto na Zrinjevcu ili na linku https://www.facebook.com/ljetonazrinjevcu ili najbolje uživo: a galeriju slika možete pogledati ispod:

 

 

Komentari