(FOTO) Oni su duša Zagreba: Ovo su kafići s najljepšim terasama, idealnima za bijeg od vrućine

Facebook / A most unusual garden

Duša Zagreba svakako su njegovi kafići. U gradu koji obiluje ugostiteljskim objektima koji se na prvu doimaju istima, odlučili smo izdvojiti one koji su posebni po svojim originalnim terasama te mogu poslužiti kao svojevrsna utočišta u vrelim ljetnim danima.

Jazz bar Bacchus na Tomislavcu također svojim posjetiteljima nudi neobičan užitak na terasi s mediteranskim ugođajem, skrivenoj od pogleda znatiželjnika te dovoljno hladnu da baš na nju pobjegnete od gradske vreve. Šarene stolice i zelenilo učinit će da se osjećate kao na moru.

Facebook / Bacchaus jazz bar

U Dežmanovoj 9 smjestio se Velvet. Osim dobre kave i genijalnih tostova, ali i prefinih kolača, goste oduševljava i prozračna terasa opasana zelenilom, pa je to jedno od onih mjesta na kojima se isplati popiti kavu i uživati.

Facebook / Velvet

Jeste li već čuli za A most unusual garden? Ako niste, ne znate što propuštate. Jedinstveno dvorište, čaroban vrt, terasa pokrivena vinovom lozom. Hlad i dobra atmosfera su zajamčeni.

Facebook / A most unusual garden

U Ilici 50 posjetite Swanky. Osim što je riječ o hostelu, u ovom objektu možete se opustiti na terasi od prirodnih materijala, drva i kamena.

Facebook / Swanky Monkey Garden

Caffe U dvorištu idealna je destinacija za sve ljubitelje dobre kave, a terasa na kojoj se možete opustiti i uživati u šalici omiljenog napitka posebno je šarmantna i ugodna.

Facebook / Cafe u dvorištu

Art caffe Jutr svojim imenom možda ponajbolje opisuje što vas može dočekati na terasi ovog objekta – dašak umjetnosti, miris kave i uživanje u prirodi, koje svakako vrijedi iskusiti.

Facebok / Jutro

Komentari