(FOTO) Najoriginalniji kozmetički salon u gradu: Ovo su razlozi zbog kojih morate posjetiti Elifaz

Ako volite dobro izgledati i biti njegovani, odvojite jedan dan za odlazak do istoka grada jer se na Ravnicama, na adresi Maksimirsko naselje 29, nalazi čarobni kutak i mirna oaza za uljepšavanje i opuštanje. Riječ je kozmetičkom salonu Elifaz koji nudi kvalitetnu uslugu, povoljne cijene, široku ponudu te profesionalno i ugodno osoblje.

Postoje od listopada 2017. godine i imaju dugogodišnje iskustvo u uljepšavanju i oblikovanju ljudskog tijela, a u njihovom salonu možete se prepustiti sigurnim rukama kozmetičarki koje prepoznaju tipove kože, vašu problematiku te o istima brinu.

Idejni začetnici salona Elifaz su članovi obitelji Hadaš, koja o svim poslovnim i privatnim stvarima odlučuje zajednički. Želja im je stvoriti prepoznatljivi Elifaz brend i pozitivno ozračje u salonu kako bi se svaki klijent osjećao sigurno, važno, opušteno, kao “kod kuće”, okružen ljudima koji znaju što rade.

Naš salon dio je Elifaz priče i isprepliće se sa suprugovim poslom koji je vezan uz Uber i automobile, stoga ono što naš salon čini prepoznatljivim je vjernost naših klijenata koju nagrađujemo besplatnim Uber prijevozom do salona i natrag na adresu – na svaki gratis peti tretman po klijenta ako je potrebno dolazi Uber vozilo“, otkrivaju nam.

Također prepoznaju klijente “zlatne dobi” kojima je teško doći na njihovu adresu pa su za njih spremni doći u njihov dom ili ustanovu u kojoj se nalaze, a često kroz razne događaje i pakete nagrađuju klijente.

Ponosni smo što za naše starije i teže pokretne osobe usluge pedikure radimo u njihovom domu“, ističu iz salona Elifaz.

U svojoj ponudi imaju razne tretmane lica i tijela; depilacije, masaže, pedikure, manikure, ugradnju noktiju i trepavica, lash lift, japansku manikuru, make up Mac kozmetiku i široku ponudu povoljnih paketa.

Rade sa sigurnim i poznatim brandovima u kozmetici pa se tako svi tretmani rade isključivo Dermalogica i Afroditinom kozmetikom, budući da su licencirani Dermalogica salon.

Ponosni smo što se naši nokti i trepavice rade isključivo Hope hrvatskim brandom za nokte i trepavice. Njihovi gelovi napravljeni su od visoko pročišćenih sirovina bez štetnih sastojaka i metakrilne kiseline. Potpuno su sigurni za nokte i ne oštećuju ih“, kaže Maja.

Salon u svojoj ponudi ima tretmane za sve dobne skupine, tako mlade cure uglavnom dolaze na ugradnju trepavica i noktiju, žene na razne tretmane za njegu lica i tijela, muškarci na pedikure, a trudnice na masaže.

Kao novija članica tima, htjela bih izraziti iznimno zadovoljstvo zbog izuzetne brige za napredovanje djelatnica salona. U vrlo kratkom periodu od tri tjedna prošla sam kroz niz edukacija kao što su edukacija Dermalogice, Afrodite – anticelulitni tretman, Hope edukacija za nokte. Smatram da je to izuzetno važno radi kvalitetnije usluge salona i naše brige o svakom klijentu“, kazala je djelatnica Sara Habus.

Dolazim redovito na lash lift u salonu Elifaz. Djelatnice su izuzetno ljubazne i profesionalne. Izvrsno rade svoj posao, a lash lift mi traje i duže od očekivanog“, “Stručno i ugodno osoblje, sve pohvale“, “Oduševljena sam Afroditinom Gold linijom za njegu lica, koža blista nakon tretmana“, “Predivan salon, higijena na visokoj razini, vrhunski Dermalogica proizvodi“, samo su neke od recenzija salona.

Zagreb.info i salon Elifaz vas daruju!

Stiglo je proljeće i toplije temperature, stoga vas darujemo s pet pedikura i pet anticelulitnih masaža! U tekst ispod članka napišite na koji biste od ova dva tretmana rado išli. Naravno, moguće je odabrati samo jedan.

Detalje nagradne igre pronađite na našoj Facebook stranici.


Komentari