(FOTO) Marko mami Branki pripremio nezaboravno iznenađenje! ‘Ponosan sam što sam tvoj sin!’

foto:Instagram

Stilistu Marku Grubniću (37) najveću ulogu u životu ima njegova mama Branka. Velika mu je podrška, a danas joj je na Instagramu posvetio emotivnu poruku. Mama Grubnić slavi 61. rođendan.

foto:Instagram
foto:Instagram

– Sretan ti rođendan, mamice. Učinila si mi život savršenim, ispunjen ljubavlju. Ponosan sam što sam tvoj sin. Kraljice moga srca, ne mogu ni zamisliti život bez tebe, toliko te volim. Bila si mi najveća inspiracija čitav život. Tvoja snaga, suosjećanje, ljubav i nevjerojatna velikodušnost nadilazi sve čemu sam svjedočio. Toliko je dobrih stvari koje bih mogao reći o tebi. Ovo bi moglo ići u nedogled. Svakim danom volim te sve više, zahvalan sam ti za svaki blagoslov. Uživaj i budi kraljica kakva i jesi. Za mene si cijeli svijet – napisao je Marko uz njihovu zajedničku fotografiju.

Marko je mami pripremio cvijeće i balone, a tog, naručio je i tortu s jagodama. Branka je od sina dobila i sandale marke Tom Ford čija je cijena oko 8.000 kuna.

foto:Instagram
foto:Instagram

Branka je ‘zasjala’ u mini haljini sa šljokicama, što nije promaklo brojnim pratiteljima koji su joj stali nizati komplimente.

– Mama sjaji kao milijun eura, predivni ste – pisali su im pratitelji u komentarima.

Veselom rođendanskom slavlju pridružio se i tata Veljko.


Komentari