(FOTO) Bili smo na varaždinskom Svečanom balu: Evo koje smo sve zagrebačke face sreli!

FOTO: Silvija Copak

Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu jučer je održan drugi po redu Svečani bal Varaždinske županije. Ove godine Svečani bal  održan pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, ali i kao partner Bala Gradišćanskih Hrvata koji se održava u Beču.

Za glazbenu kulisu na balu bio je zadužen višestruko nagrađivani ansambl Varaždinski komorni orkestar, MozART bend sastavljen od vrhunskih glazbenika, operna diva Jelena Štefanić koja je nastupila uz pratnju Filipa Hozjaka, člana sastava Četiri tenora, Lucija Spevec te popularni Jazz orkestar Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Povijesna postrojba Husari bila je neizostavan dio balskog ozračja, a pridružili su im se i Varaždinska građanska garda – Purgari, Križevačka djevojačka straža, Karlovačka građanska garda te kadeti i kadetkinje Hrvatske vojske te postrojbe iz Linza, Das Traditions-Dragonerregiment No. 7 „Herzog von Lothringen und Bar“, 1. Eskadron Linz.

Na balu smo sreli i mnoge poznate face iz Zagreba, a kako je bilo i koga smo od poznatih vidjeli, pogledajte u galeriji fotografija.

Komentari