(FOTO) Bandić u obilasku dežurnih službi: ‘Ovdje nitko, osim ako to želi svojom voljom, nije na ulici, bez krova nad glavom i toplog obroka’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Gradonačelnik Milan Bandić u već tradicionalnom obilasku hitnih službi posjetio i Policijsku upravu zagrebačku, javnu vatrogasnu postaju kao i hitnu pomoć, a svoju turneju je započeo u prihvatilištu za beskućnike Kosnica.

”Nigdje brige o beskućnicima nema kao u Gradu Zagrebu. Ovdje nitko, osim ako to želi svojom voljom, nije na ulici, bez krova nad glavom i toplog obroka”, kazao je gradonačelnik Bandić za Jutarnji list.

Prilikom već tradicionalnog obilaska hitnih službi u novogodišnjoj noći, gradonačelnik Milan Bandić posjetio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave zagrebačke gdje je zahvalio na tome da se sigurnost u Gradu Zagrebu piše velikim slovom, a čega ne bi bilo bez suradnje građana i policije.

Posebno je pohvalio način rukovođenja Policijskom upravom zagrebačkom, svjestan da jedino siguran grad „otvara vrata“ turistima ,a građanima čini život ugodnijim i kvalitetnijim.

Upravo to potvrđeno je kroz podatke i činjenice s kojima je kratko tom prilikom načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić upoznao gradonačelnika, a koji govore u prilog manjem broju kaznenih djela i većoj razriješenosti.

“Kriminalitet koji je najviše u fokusu je u padu, a to su imovinski kriminalitet, broj smrtno stradalih osoba u prometu kao i protupravna ponašanja u smislu remećenja javnog reda i mira. Uz bolju razriješenost, koju postižemo, zadovoljni smo stanjem sigurnosti na našem području“, rekao je Marko Rašić.

 

 


Komentari