FOOD FILM FESTIVAL: Poznate dame uživale na kulinarskoj radionici

Foto: Franko Kelam

Jučer je u sklopu Food Film Festivala Zagreb sponsored by  CocaCola održano zanimljivo popodnevno druženje.

Centralno događanje bila je Zepter kulinarska radionica na kojoj su kuhali chef El Toro restauranta i bara, Mario Mihelj i Matija Nikolić iz Woka by Matija. Chef Mihelj okupljenima je pokazao kako pripremiti španjolski brudet, Calderatu s kozicama i lignjama, specijalitet koji se nalazi na novom jesenskom meniju El Toro restauranta i bara, dok nam je chef Nikolić otkrio tajne svoje Curry riže s piletinom.

Obojica su kuhali u posuđu iz Zepter Masterpiece linije koje je predstavila direktorica Zeptera Kata Barišić Pavlović.

Inovativna kombinacija superiornog Zepter metala 316L, jedinstvene Zepter tehnologije i  dizajna, omogućila im je da pripreme hranu na optimalan način i bez dodavanja vode i masnoća, čime su svi hranljivi sastojci ostali sačuvani, dok se hrana kuhala u vlastitim sokovima, čime su se sačuvali njeni osnovni sastojci i organoleptička svojstva.

Foto: Franko Kelam

Direktor prodaje tvrtke Zepter Gosp. Boris Božić predstavio je Zepter Therapy Air, najbolji svjetski pročiščivač i ionizator zraka koji je idealan proizvod za nadolazeće zimske dane. Ovaj proizvod dobio je i certifikat da iz zraka eliminira koronavirus, a idealan je i za alergičare.

U sklopu druženja na Food Film Festivalu sponsored by Coca-Cola predstavljen je i novi koncept Mlinar prodajnih mjesta razvijenih vodeći se posljednjim trendovima na pekarskom tržištu te potrebama kupaca, koji žive sve užurbanije, ali u isto vrijeme traže još praktičnija i atraktivnija rješenja za svoje potrebe.

Foto: Franko Kelam

Novi koncept razvijen je u suradnji s agencijom Brigada, sestrinskom kompanijom dizajnerske agencije Bruketa&Zinić. Unutar novog koncepta Mlinar svojim kupcima nudi još kvalitetniju ponuda tradicionalnih, ali i novih proizvoda koji će zasigurno naići na odobravanje kupaca koji godišnje obave više od 36 milijuna posjeta Mlinaru.

Foto: Franko Kelam

Predstavljeni su i Nobel eco water systems, sustavi za pročišćavanje vode, odnosno Nobel Star Business, uređaj za pročišćavanje vode idealan za poduzeća koji mijenja aparate s galonima te Dafi filtracijska bočica koja je opremljena jedinstvenim ugljičnim filterom – 100% prirodnim medijem za filtriranje, izrađenim od kokosovih ljusaka.

Foto: Franko Kelam

Kako nakon silne klope, valja brinuti i o oralnoj higijeni, svojim novim proizdvodima predstavio se švicarski brend Curaprox koji se koji se posljednjih 50 godina usko specijalizirao za oralno zdravlje samo s jednim ciljem – doživotno očuvati zdravlje zuba i desni, a namijenjena je odraslima te djeci od njihovog najranijeg djetinjstva.

Curaprox je predstavio svoje popularne ultra soft zubne četkice i međuzubne četkice,Be You zubne paste za prirodno izbjeljivanje zuba te asortiman za najmlađe – Kids i Baby liniju četkica, pasti, ortodontskih duda i prstena za grickanje – za njegu zubića i desni već od prvog dana života.

Foto: Franko Kelam

Navedena predstavljanja proizvoda i kuhanje specijaliteta chefova Mihelja i Nikolića sa zanimanjem su pratila brojna poznata lica među kojima su Kristina Krepela, Mila Eegović Balić, Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Uršula Tolj, gastro bloger Hungry Mile- Mile Butorac te gastro blogerica Andrea Cukrov…

Foto: Franko Kelam

Food Film Festival nastavlja se do nedjelje uz vrhunske filmove i super klopu. Ne propustite uživati u iduća tri sunčana dana na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Komentari