Festival koji je prošle godine osvojio Zagrepčane, vraća se na Jarun! Evo što nas očekuje

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Ovoga ljeta ponovno ćemo imati prilike uživati u bogatoj gastro ponudi i raznolikom programu na najdražem jezeru Jarunu. Food truck festival vraća se u Zagreb, a počinje 12. lipnja i trajat će do 4. srpnja.

Prvo izdanje, festival doživio je u 2020. godini i oduševio posjetitelje. I ove godine, lokacija će biti ista, tik do Aquarius kluba.

Zagreb Food Truck Festival prvi je festival te vrste na Jarunu, a pravo je osvježenje na bogatoj street food festivalskoj sceni u Zagrebu. Pored odlične gastro ponude, festival nudi i vrhunsku atmosferu. Od buvljaka, dječjih i obiteljskih programa, pub kvizova, piknik zona pa sve do live svirki i DJ-eva.

U zelenoj oazi i prekrasnom uređenju, zabavit će se baš svi koji posjete Food truck. Detalji programa još se ne znaju, a organizatori su za Večernji otkrili što otprilike možemo očekivati.

“Uskoro najavljujemo naše gurmane i cugere kamiondžije, glazbeni program, dječje radionice, te još veći i bogatiji sadržaj drugog izdanja Food Truck Festivala. Reci frendu, burazu i seki, staroj i starom, ženi i mužu, curi i dečku, ma svima – Food Truck karavana uskoro kreće”, kažu iz organizacije.

 


Komentari